AIMP Alternatif Müzik Oynatıcı

Tarih: Cuma, Mart 14, 2014 | Yildirim Yilmaz | E-mail Olarak Gönder |

Açık söylemek gerekirse bence en iyi müzik oynatıcısı, tabi tercihler farklıdır bu yüzden tartışılabilir. Etiket editörü, kayıt aracı, ses dönüştürme gibi gelişmiş özelliklere sahip olan AIMP ile bir medya oynatıcı üzerinde sahip olmak isteyebileceğiniz özelliklerin hemen hemen hepsine sahipsiniz demektir.

AIMP 2.61 Portable

AIMP 3.55 Katılımsız


İşletim Sistemi: Windows Ailesi
Sıkıştırma: Zip/Rar
Durumu: Şifresiz
Tarama: Temiz

AIMP'in sade arayüz ile ekstra tema desteğiyle de istediğimiz gibi tema değişikliği yapabiliyoruz. Kendinize en uygun olacağını düşündüğünüz temaları seçebilir ve AIMP üzerinde kolayca kullanabilirsiniz.

Editör Tavsiyesi;

Şahsen bende uzun zamandır AIMP kullanıyorum fakat son sürümü değil istediğim bir teması için 2.60 Portable sürümünü kullanmaktayım sizlerle de arşivimdeki bu sürümü paylaştım, aslında gayet memnunum nerdeyse oynatamadığı dosya türü yok, bir de arayüzü çok sadece ve kullanışlı olması benim için en önemli özelliği. Hala bir çok kişi Winamp diye diretse de ben oyumu AIMP 'ten  yana kullanıyorum, şunu söylemeliyim Winamp'ı da yabana atmamak gerek onunda çok güzel özellikleri var.

Sonuç olarak piyasada yer alan en kaliteli medya oynatıcılar arasında yer alan AIMP, alternatif bir medya oynatıcı arayan kullanıcıların denemesini şiddetle tavsiye ederim. İsterseniz şöyle kısaca özelliklere bir bakalım.

AIMP Özellikleri;

- Ses ve müzik format dönüştürücüsü
- Ses kayıt seçeneği
- Etiket düzenleyicisi
- Eklenti editörü
- Hassas eşitleme (ekolayzır) ayarı
- Ses iyileştirme özelliği
- Yapışkan paneller (Şarkı Listesini isterseniz sola/sağa yapıştırıp, açılır şekilde kullanmak isteyebirsiniz)

Not: Eğer ayrıca MiniLyrics indirip kuracak olursanız dinlediğiniz şarkılara kolayca şarkı sözü arayabilirsiniz ve istediğiniz dizine kaydedebilirsiniz. MiniLyrics indirmek için buraya tıklayın. MinilLyrics ücretlidir haberiniz olsun :)


Desteklediği Formatlar;

.CDA, .AAC, .AC3, .APE, .DTS, .FLAC, .IT, .MIDI, .MO3, .MOD, .M4A, .M4B, .MP1, .MP2, .MP3, .MPC, .MTM, .OFR, .OGG, .RMI, .S3M, .SPX, .TAK, .TTA, .UMX, .WAV, .WMA, .WV, .XM

Çıkış Desteği: DirectSound / ASIO / WASAPI